Hunddagis

På hunddagiset sitter hundarna tillsammans i olika boxar. Boxarna är berikade för hundarna, i de olika boxarna kan det finnas soffa, fotölj, bord att krypa under och såklart bäddar. Sedan finns det även leksaker och ben för de hundarna som vill ha det!

Vi har möjlighet att ta emot max 24st hundar. Men allt beroende på storlek på hundarna.

Hur ser en vanlig dag ut?

  • 06.00 öppnar dagiset och har inlämning fram till klockan 09.00
  • 09.00 tar vi den första promenaden på ca 45min
  • 11.30 är det utfodring till de hundar som ska ha mat
  • 12.00-14.00 är det vila för hundarna
  • 14.00 är det promenad igen, denna gång är det en kortare runda på ca 20min
  • 15.00-18.00 är det vila igen och hundarna blir hämtade någon gång under tiden

En hundrastgård finns i närheten som vi kommer att gå till ibland och släppa de hundar som går ihop.
Finns det några hundar som inte får släppas tillsammans med andra p.g.a. särskilda skäl så kommer de aktiveras på andra sätt.

Följ oss gärna på instagram!

29

I denna värme får man vila lite i skuggan under promenaden och sedan svalka sig i vattnet 🌞🌡️

41

Warga (👉) fyllde år i helgen, så idag hade hon med sig lite gott och bjöd sina kompisar på 🥰

21

🛑NOSKVALSTER 🛑 Till alla hundägare i Lindesbergs kommun 🐶 Just nu går det noskvalster runt om i Linde, om du har en hund som nyser, fnyser och/eller gör inåtdragningar? Hör då av dig till din veterinär för att få en behandlingskur. Detta är inget som är farligt för hunden men det kan kännas obehagligt och smittar väldigt snabbt imellan hundar. Noskvalster är parasiter som trivs i hundens nos. Misstänker du att er hund har dessa symtom eller kanske känner en hund som nyser eller fnyser? Låt inte eran hund hälsa på andra hundar, dela vatten- eller matskål tills behandlingen är färdig. Noskvalster smittar oftast via direkt kontakt (nos mot nos) men kan också smitta indirekt (t.ex. delar vattenskål). När det går en sådan här smitta får dom hundar som visat symtom inte vara på dagiset, inte förrän behandling är över och hunden är symtomfri. Just för att få bukt på smittan så fort som möjligt. Har även varit i samråd med olika veterinärer som säger att det går mycket noskvalster i Lindesberg. Därför går jag ut med denna information på sociala medier och hoppas att hundägare i Lindesberg och inte bara mina kunder får tar del av den. Så håll ett extra öga på era hundar så ser vi till att stoppa detta så fort som möjligt! Tänk på att hunden inte behöver visa stora symtom för att vara smittad 🌸